Skoči na glavno vsebino

Včeraj, 14. 2.,  je potekalo slovesno odprtje fotografske razstave v DD Tabor v Ljubljani, na temo Ljubezen med vrsticami, ki so jo soustvarjali dijaki različnih Dijaških domov ljubljanske regije. Na fotografskem natečaju že nekaj let s svojimi prispevki sodeluje tudi naš CIRIUS Kamnik. Tokrat so s svojimi izvirnimi fotografijami obogatili razstavo sledeči mladostniki iz našega centra: Kristijan Tramte, Edin Huskić, Job Zorin Grudnik, Matic Novak in Aleksander Markoja Čulibrk. Včerajšnji dan je bil izjemno slovesen za našega Aleksandra Markoja Čulibrka, saj je Komisija za izbor fotografij izbrala prav fotografijo z naslovom »Za navdih ne rabim veliko«, ki je prejela prvo nagrado. Aleksander je z velikim navdušenjem prejel vse čestitke, ki jih je bil včeraj deležen. Drugo mesto je zasedla Nika Podgoršek z naslovom fotografije Račja ljubezen, iz DD Tabor, tretje mesto pa Ema Babič z naslovom fotografije Za vedno, iz DD Bežigrad.

Fotografija z naslovom ZA NAVDIH NE RABIM VELIKO je nastala sredi zasnežene narave v rojstnem Prekmurju. Aleksander je naredil več fotografij, namenjenih za fotografski natečaj. Skupaj sva izbrala prav to fotografijo. Z njegovimi občutki sva nato skupaj opisala izbrano fotografijo, ki je požela prvo mesto. Aleksandru iskreno čestitamo!

Opis fotografije: Narava me pomirja, mi omogoča, da se lažje odprem, se pogovorim, izpovem svoja čustva … Na svežem zraku veliko lažje govorim. Kar naenkrat sem pri stvari, lažje razmišljam in najdem odgovor, zakaj je ljubezen potrpežljiva, se ne ponaša, ni nevoščljiva, je dobrotljiva in kot takšna je zame prava ljubezen.

Mentorica: Marta Lavrič Tomšič, Dijaški dom: CIRIUS Kamnik

Related Images:

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost