Skoči na glavno vsebino

Na sončno četrtkovo dopoldne so se učenci nižje stopnje odpravili na 18. mednarodni festival »Igraj se z mano«. Festival je na Kongresnem trgu v Ljubljani potekal od torka, 28. 5. 2024, do sobote, 1. 6. 2024.

Ko je nastopal otroški pevski zbor, so se na velikem odru videli napisi  »Daj se nasmej«, »Dvigni glavo gor«, »Vse bo okej«, »Še bolš bo zdej«. Predstavili smo se z izjemno sporočilno pesmijo »Daj se nasmej« skupine Bepop. Na odru so otroci plesali, peli, mahali z napisi, smejkoti in baloni, solistične kitice pa so odpeli Manca, Kristjan in Luka. Občinstvo nas je pred in po nastopu nagradilo z bučnim aplavzom. V prvih vrstah pod odrom je stalo veliko ponosnih staršev naših učencev.

Po nastopu smo se udeležili še delavnic, ki so jih za nas pripravili prostovoljci. Privoščili smo si zaslužene palačinke, se vozili z »racerji« in poganjalci, sestavljali ogromne puzzle, se preizkusili na slepem poligonu in poligonu za invalidske vozičke, se pomerili v namiznem tenisu in v ročnem nogometu. Domov smo se odpravili s poslikanimi obrazi in s tattoji na rokah.

Po tako čudovitem in igrivem dnevu smo sklenili, da se naslednje leto spet vrnemo.

Related Images:

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost