Skoči na glavno vsebino

Učenka 9. EIS, Elina Hasanbegović, je z absolutno zmago na literarnem natečaju Term Snovik prejela nagradni športni dan v termah. Tako smo se vsi učenci višje stopnje OŠ CIRIUS Kamnik v torek, 4. 6. 2024, ob 8.00 zbrali pred centrom in se s štirimi kombiji podali na pot proti Snoviku, kjer nas je že pričakovala animatorka Klavdija Hribar.

Ker je bilo nestanovitno vreme, so za nas pripravili dvorano, kjer se nam je po kratkem plesnem uvodu pridružil tudi palček Snoviček, maskota Term Snovik, ki nas je polni dve uri zabaval z igrami z žogo, pihanjem milnih mehurčkov ter plesom, nato pa se je šel spočit.

V tem času smo mi pomalicali, nato pa so nas v Snoviku presenetili še z izdatnimi količinami sladoleda ter limonado, oslajeno z medom.

Nihče ni pričakoval, da se bo Snoviček še vrnil med nas, a nas je presenetil in nam izpolnjeval glasbene želje, mi pa smo v ritmih poskočne glasbe zaplesali. Kar prehitro je minil čas in že smo morali nazaj proti šoli, a zagotovo se bomo v Terme Snovik še kdaj podali.

Related Images:

(Skupno 21 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost