Obogateno učenje tujih jezikov

Program obogatenega učenja tujih jezikov – OUTJ v šolskem letu 2022/23

Dijaki in zaposleni, ki želijo izboljšati svoje znanje angleščine, postati bolj samostojni in samozavestni govorci, okrepiti medkulturno zavest, lahko obiskujejo dodatne ure angleščine, ki jih enkrat tedensko izvaja tuja profesorica Demara Ivanič. Srečanja z dijaki potekajo vsako sredo, za zaposlene sta predvideni dopoldanska in popoldanska skupina.

Mednarodno sodelovanje

V skladu s strategijo CIRIUS Kamnik o mednarodnem sodelovanju bomo nadaljevali z odprtostjo in sodelovanjem v evropskem prostoru in tudi širše. Vzpostavljeno imamo dolgoletno sodelovanje s centrom LUOVI na Finskem, poudarek je na izmenjavi naših in finskih dijakov na PUD-u. Oktobra gostimo 2 učiteljici srednje šole Kuressaare Ametikool iz Estonije, spomladi 2023 pa skupino finskih dijakov na praksi.

Nadaljujemo mednarodni projekt z naslovom »Train for International Trail«. Septembra je v ustanovi Gureak v Španiji potekal sestanek koordinatorjev. V času od 21. do 25. 11. 2022 bo v CIRIUS Kamnik potekala učna mobilnost za dijake iz 6 ustanov. Pripravili bomo delavnice na temo jezikovnih in mehkih veščin, udeležence peljali na izlet. Naslednja učna mobilnost za dijake in sestanek koordinatorjev bosta spomladi 2023. Končni izdelki projekta bodo: interaktivna računalniška igra Seppo, izobraževalni modul, digitalni priročnik in dnevnik mobilnosti.

 

Delo koordinira Tanja Kejžar.

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost