Skoči na glavno vsebino

Delavnica nordijske hoje

V petek, 29.9.2023, smo imeli delavnico nordijske hoje, ki sta jo za Medicinsko rehabilitacijo pripravili diplomirani fizioterapevtki Karin Košnik in Katja Grm.

Učinkovita pomoč gibalno oviranim otrokom in mladostnikom

22. septembra 2023 sta Cirila Burja, dipl. fizioterapevtka in Patricija Šinkovec, dipl. delovna terapevtka, izvedli predavanje s praktičnim prikazom za sodelavce Centra z naslovom Učinkovita pomoč gibalno oviranim otrokom in mladostnikom.

Svetovni dan fizioterapije

Danes, 8.9. obeležujemo svetovni dan fizioterapije. 🥳🥳 Ponosni smo na svoj poklic, opravljamo ga s srcem, strokovno in z veliko pozitivne energije. ❤️ Praznujte z nami! 🎉👨‍🦼🤸

V sredo, 31.5.2023, smo ob zaključku šolskega leta z učenci 3. NIS razreda za starše pripravili zaključno predstavitev, kjer smo prikazali plavalne spretnosti oz. veščine, ki so jih pridno trenirali skozi celo šolsko leto.

Konjičkove urice

V sredo, 7. 6. 2023, smo v naši jahalnici predstavili konjičkove urice. Filip, Taja, Tia, Zoja, Tija in Urška so po zimskih počitnicah skupaj z delovno terapevtko Anko Kregar in inštruktorico jahanja Ireno Setničar spoznavali gibanje konja v koraku, kasu in galopu. Na nastopu so s pomočjo lesenih konjičkov izvedli spretnostni poligon in dresurno nalogo kot pravi jahači.

 

Obisk študentov Biotehnične fakultete

V sredo, 8.3.2023 so nas obiskali študentje Biotehnične fakultete v okviru terenskih vaj v sklopu izbirnega predmeta na magistrskem študiju, Sožitje človeka in živali. Predstavili smo jim raznolikost pristopov pri terapiji s pomočjo konja – hipoterapijo, delovno terapijo in psihoterapijo s konji.

Strokovna predstavitev CIRIUS Kamnik

V petek, 21. aprila 2023 so naš Center obiskali strokovni delavci Razvojne ambulante ZD Domžale in Razvojne ambulante s Centrom za zgodnjo obravnavo predšolskih otrok Posavje ZD Krško.

Sodelovanje z ortotično ambulanto

V okviru Medicinske rehabilitacije vsaj enkrat mesečno organiziramo ortotično ambulanto..

Drums Alive

Srede in četrtki so rezervirani za terapevtsko skupinsko vadbo Drums Alive. Krepimo telo in duha.

(Skupno 2.676 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost