Skoči na glavno vsebino

Ob pomenljivem datumu, 100-letnici obeležitve dneva žena, 8. marca 2017, so se dijaki in dijakinje našega učnega podjetja TEAM, d.o.o., udeležili zdaj že tradicionalnega Mednarodnega sejma učnih podjetij v Celju. Tudi tokrat je bila udeležba na sejmu številna, saj se je na izvirno opremljenih stojnicah predstavilo kar 57 učnih podjetij iz petih držav. Nagovor na prireditvi je imel med drugimi tudi celjski župan, g. Bojan Šrot, ki je poudaril pomembnost takšnih in podobnih dogodkov, saj je predstavljajo odlično priložnost povezovanja teorije in prakse ter prepotrebnega nabiranja izkušenj dijakov in dijakinj.
Na letošnjem sejmu smo se predstavili s katalogom Pogled iz naslanjača, v katerem smo obiskovalcem ponujali različne vodene oglede znamenitosti mesta Kamnik (Šutna, rojstna hiša Rudolfa Maistra, grad Zaprice, Mali grad, cerkev Marijinega brezmadežnega spočetja) in okolice (Velika planina in Arboretum) – vse to na prav poseben način: z vozičkom. Prav tako smo jih opozorili na prireditev KAMFEST ter Dneve narodnih noš.
Pri tem nam je dejavno pomagal tudi Zavod za turizem,šport in kulturo Kamnik, ki nas je za potrebe sejma opremil z različnim informativnim materialom (katalogi, slikami in lutkami kamniške Veronike).
Da nam je uspelo, priča tudi naš rezultat, saj smo se na mednarodnem sejmu uvrstili med deset najboljših učnih podjetij – TOP 10. Rezultat nas toliko bolj razveseljuje spričo dejstva, da zmorejo tudi naši dijaki in dijakinje kljub omejitvam dosegati najboljše rezultate in prepričati strokovno žirijo, ki so jo tudi letos sestavljali tisti, ki se s trženjem in stiki z javnostjo ukvarjajo profesionalno.
Hkrati pa je dosežen rezultat tudi dobra vzpodbuda za še tesnejše sodelovanje med našim zavodom in lokalno skupnostjo.

Related Images:

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost