Skoči na glavno vsebino

4. in 5. aprila se je odvil dan odprtih vrat vzgojnih skupin. 4. aprila so vzgojne skupine obiskali starši otrok in mladostnikov, ki obiskujejo dnevno obliko usposabljanja, 5. aprila pa še starši mladostnikov, ki v domu bivajo čez teden.

Starši so v času obiska vzgojnih skupin imeli možnost, da začutijo utrip dogajanja, ki se odvije po tem, ko se šolski del v Ciriusu zaključi. Srečanje je potekalo v neformalni obliki, kar je spodbujalo oblikovanje dobrih odnosov med vzgojitelji in starši ter med starši samimi. Taki dogodki so pomembni, saj starši lahko na ta način tudi pobližje spoznajo samo vrednost vzgojnih vsebin, ki jih ponuja Center.

V dobrih dveh urah so se v vzgojnih skupinah odvile reznolike aktivnosti: skupinsko ustvarjanje mozaika in slike, lov na zaklad, socialne igre, izdelava zeliščnih namazov in barvanje pirhov, soba pobega, nostalgično ogledovanje slik iz otroštva, športne dejavnosti, pevske točke in še bi lahko naštevali. Program je bil res pester, pa tudi lačen in žejen ni ostal nihče, saj so se pekli toasti in točila limonada.

Related Images:

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost