Skoči na glavno vsebino

V soboto, 2. 12. 2023, je v prostorih centra Cirius Kamnik potekalo še letošnje Državno prvenstvo parov v dvoranskem balinanju. Cirius Kamnik so zastopali naslednji tekmovalke in tekmovalci: Klara Senica, Nika Škof, Brina Markež, Bor Tit Jerlah, Tilen Kolenc, Blaž Adamlje in Erik Jan Jarec.

Rezultati:

1.mesto – Bor Tit Jerlah in Klemen Kramžar (BC3), Blaž Adamlje in Nataša Bartol (BC4), Erik Jan Jarec in Mujaga Majetić (BC5),

2.mesto – Nika Škof in Jakob Škantelj (BC3), Brina Markež in Tilen Kolenc (BC5), Klara Senica in Timi Čižek (OPEN)

Naše športnice in športniki so še enkrat več dokazali, da sodijo v sam vrh slovenskega dvoranskega balinanja. Izjemnim dosežkom v mesecu novembru v kategoriji posameznikov so dodali še vrhunske uvrstitve v tekmovanju parov. Pobrali so tri zlate in štiri srebrne medalje, kar predstavlja, če se ozremo v zgodovino tega športa pri nas, daleč najodmevnejšo bero odličij kakšnega športnega društva ali zveze na državnih prvenstvih v republiki Sloveniji. S tem naši mladi športni upi dokazujejo, da je postal Cirius Kamnik pomembno središče oziroma inkubator te priljubljene športne panoge, potrjujejo dolgoletno, strokovno in zavzeto delo vseh deležnikov in nenazadnje tudi srčnost, nepopustljivost ter predanost naših mladih športnic in športnikov. Letošnjo sezono zaključujemo na najveličastnejši možni način. Zavedamo se, da nas v prihodnosti čakajo še večji izzivi, saj bo podobno športno pravljico težko ponoviti. Zato je prav, da se prepustimo zmagoslavju, užijmo vsak trenutek te prelepe evforije in se priklonimo našim mladim športnikom in njihovim dosežkom, o katerih lahko govorimo le v presežnikih.

Športni pozdrav !

Petra Zore, Barbara Urbanija, Irena Lamovec, Mojmir Mavrič

 

 

Related Images:

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost