Skoči na glavno vsebino

Dijaki in dijakinje Srednje šole CIRIUS Kamnik so se 13. marca 2024 udeležili 18. mednarodnega sejma učnih podjetij v Celju (18th International PE Trade Fair). V konkurenci 38 učnih podjetij iz treh držav se je naše učno podjetje TEAM, d.o.o. ponovno uvrstilo med deset najboljših.

V učnem podjetju smo si letos izbrali slogan »Oživljamo preteklost, beležimo sedanjost, ustvarjamo prihodnost«. Obiskovalcem smo ponujali skeniranje in retuširanje starih slik, fotografiranje različnih dogodkov, natis dragocenih slik na plakat ter ustvarjanje fotoknjig. Naš prodajni nabor pa smo obogatili še s ponudbo kreiranja slik s pomočjo umetne inteligence ter z možnostjo naročila magnetov z osebno izbranim motivom.

Veseli smo bili, da je sejem in naš razstavni prostor obiskal tudi g. Matjaž Han, minister za gospodarstvo, turizem in šport Republike Slovenije. V Modri dvorani Celjskega sejma pa je ta dan potekala tudi javna okrogla miza z naslovom »Razvoj učnih podjetij ter Centrale učnih podjetij v Sloveniji«. Na dogodku je bil izpostavljen pomemben prispevek CIRIUS Kamnik ob začetkih delovanja učnih podjetij v Sloveniji.

Celotna ekipa – dijaki, mentorji in spremljevalci – je delovala kot usklajen tim, kar sporoča tudi naše ime TEAM. Vsakdo je prispeval svoj drobec k skupnemu mozaiku. A ni pomemben samo uspeh, temveč sodelovanje in pripadnost skupnemu cilju.

Zapisali: Tomaž Bojc, Zvezdana Hribar R. in Rok Kralj

Related Images:

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost