Skoči na glavno vsebino

V sredo, 8. 5. 2024, smo se učenci od 1. do 3. NIS s spremljevalci odpravili na nepozabno pustolovščino v Bohinj. Namestili smo se v čudovitem CŠOD Bohinj.

Prvi dan smo raziskovali okoliške gozdove, poslušali ptičje petje, opazovali živali, iskali storže, rože in liste. Pred večerjo smo našim sobam izbrali imena (Filipova vila, Bohinjski frajerji, Bohinjske frajle, Prijazni kuža) in poskrbeli, da so bile pospravljene, saj jih je pregledoval naš ocenjevalec Andrej. Dan smo zaključili z zabavo v pižamah.

Drugi dan smo se preizkusili v plezanju po skalnati steni in po kosilu z velikim kanujem odveslali na drugo stran jezera. Za zaključek dneva smo zakurili pravi taborni ogenj, ob katerem smo peli in igrali na kitaro.

Tretji dan smo se odpravili na lov za skritim zakladom. Našli smo ga v Kampu Bohinj, kjer smo si privoščili piknik na soncu ob kristalno čistem jezeru.

Vse tri dni je bilo veliko časa za družabne igre, prosto igro na travniku in druženje. Zelo smo se trudili, da smo bili kar se da samostojni. Zelo dobro smo jedli, pri kosilu pa je bila v sredo in v četrtek tudi sladica.

Navdušeni in malo utrujeni smo se v petek vrnili domov. Sklenili smo, da se kmalu spet vrnemo.

Related Images:

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost