Skoči na glavno vsebino

Spoštovani obiskovalke in obiskovalci spletne strani,

CIRIUS Kamnik je sodoben strokovni center za izobraževanje in usposabljanje mladih, ki imajo v njem najboljše pogoje za razvijanje zmožnosti, zadovoljevanje interesov, potreb in želja, izobraževanje in rehabilitacijo.

V zadnjih letih smo močno napredovali: dobili smo nove prostore, razvili nove metode dela, nove pristope, usvojili nove ideje in se s tem na nov način postavili na zemljevid Evrope in vsega sveta. Naši otroci in mladostniki imajo zato na voljo storitve, ki jih še danes nimajo v velikem delu razvitega sveta.

A pred nami je še veliko dela, čakajo nas novi projekti in nove ideje, kako postati še kakovostnejši in učinkovitejši. Veliko novega bomo storili na področju inkluzije in oblikovanja inkluzivnih učnih okolij. Kot strokovni center bomo še bolj delovali navzven in podpirali deinstitucionalizacijo.

V našem Centru so zaposleni vrhunski strokovnjaki, ki se zavedajo, da je za razvoj in napredek dovolj dobro le najboljše znanje. Moji sodelavci in sodelavke se bodo tudi v prihodnje usposabljali za prenašanje vrhunskega znanja v vsakdanje prakse, namenjene blagostanju ne le učencev in dijakov, temveč vseh zaposlenih v Centru.

Moja naloga je zaradi zapisanega pravzaprav zelo preprosta, obenem pa je tudi zelo odgovorna. In sicer podpirati razvoj in ga omogočati. Ne le v zadovoljstvo otrok in mladostnikov, temveč tudi v zadovoljstvo njihovih staršev in vseh mojih sodelavcev.

 

Goran Pavlič,
direktor

Related Images:

(Skupno 893 obiskov, današnjih obiskov 3)
Dostopnost